tiistai 8. huhtikuuta 2008

Södertälje II

Svartnattan jälkeen leiri kääntyi ehtoon puolelle, myös kulun puolesta. Seuraavana päivänä tehty kevyt suunnistus ei paljoa lupaillut. Toisaalta suunnistaminen oli leirin parasta. Mutta hitaassa vauhdissahan suunnistaminen onkin pirun yksinkertaista. Illalla puolen tunnin verkka. Otettiinpa järvessä 5 min kylmähoidot jaloille ja koitinpa hieman venytelläkin. Silti takareisi oli varsin kipiä seuraavan päivän Kolmårdskavlenissa, jossa avasin ankkureitten kolmosen. Juoksu ei ollut herkintä, mutta suunnistus aika perusvarmaa alun muutamia kupruja lukuunottamatta. Oli silti melkoinen yllätys, että valtaisia letkoja tuli vastaan yli radan puolenvälin, vaikka aika puikkoihinkin meni. Vaihdossa sain kaunisteltua sijoituksen kolmanneksi, 50.13 (7,9km). Öbergin juoksu 43.44 hajontaparilla (4. osuus) osoitti, että on ne Ruottin poijatkin käyny talvella lenkillä - jäätävä juoksu!
Kolmårdskavlenin aloitusosuus

Lauantain kevyt reeni. "suunnistus sujuu..."

Leiri saatiin lopulta pakettiin varsin rauhallisen laivamatkan säestyksellä. Diskossa tuli kokeiltua jäätäviä paritanssiliikkeitä mm. Mädin kanssa. Aamulla oli niskat hieman soirossa. Onneksi kellään ei ollut kameraa mukana...saati aivoja.

Kokonaisuudessa leiri sujui loistavasti. Puitteet ja olosuhteet olivat kohdillaan - ruoka valmista ja reenit onnistuneita. Aika paljon varmempi olo tulevaan kilapilukauteen siirryttäessä. Nyt pitää vain malttaa palautella viikon verran ja yrittää ottaa rennosti. Helpommin sanottu kuin tehty, kun muistelee kaikkia rästiin jääneitä koulutöitä.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan jäätävää! :)